Pregătire militară în școli. Elevii vor trebui să facă burtă ca generalul Ciucă

România nu va fi luată prin surprindere! Pentru că pericolul războiului ne pândește pe toți, românii vor începe pregătirile militare încă din primele clase ale școlii. Elevii vor fi instruiți să facă o burtă  la fel de mare ca a generalului Ciucă și tot sistemul de învățământ va fi adaptat la acest obiectiv.

Programul Cornul și Laptele va fi înlocuit cu Programul Cornul cu de toate, gândit să le asigure elevilor toate șansele de a ajunge obezi, ca miile de generali din Armata Română. În al doilea rând, orele de sport vor fi eliminate, ca să nu le scadă burta elevilor. Orele de sport vor fi înlocuite cu ore de instrucție militară, adică elevii se vor înjura unii pe alții, exact cum fac superiorii cu soldații în Armata Română.

Vor fi eliminate și alte materii care mai mult încurcă, precum Româna: ”Generalul Marian Ciucă abia știe să citească de pe o foaie și uite că e premier și stă de vorbă de la egal cu alți generali din NATO”, explică Robert Acrișor, inspectorul școlar însărcinat să implementeze instrucția militară în școli.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 noiembrie 2022 08:54
Citește mai mult despre: armată Ciucă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult