Pregătiri de război. Românii vor ieși în fața blocului și vor face 5 flotări

Reacție rapidă la MApN în fața invaziei rușilor. Toți cetățenii români în vârstă de peste 18 ani sunt obligați începând de azi să iasă în maiou în fața blocului la ora 6 dimineața și să facă minim 5 flotări. Zona din preajma bătătorului de covoare va fi împrejmuită cu sârmă ghimpată și locatarii vor face câte 2-3 tracțiuni la bară.

Cei care nu pot face 5 flotări vor fi puși să dea cu mopul în bloc, pentru că toți trebuie aibă responsabilități. Președinții de bloc spun că din păcate asta e situația în cazul a 90% din bărbați și au propus biciuirea ca metodă de stimulare.

Blocurile vor fi reorganizate după modelul cazarmelor și se va ieși doar cu bilet de voie. Acolo unde e posibil, se va găti la cazan și livratorii de mâncare vor fi somați să evacueze zona.

Blocurile strategice, adică cele paralele cu bulevardele, au și alte îndatoriri. Trebuie săpate tranșee de-a latul șoselei, cu sprijinul logistic al Doreilor de companiile de utilități, care cunosc amplasamentele și exersează săptămânal spargerea asfaltului.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2022 08:09
Citește mai mult despre: război rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult