Dacă vedeți pe stradă jandarmi fără pulan, să nu cumva să faceți greșeala de-a presupune că se pregătesc pentru un 10 august pașnic. Dimpotrivă! O directivă internă a MAI îi obligă practic pe toți jandarmii să-și pună pulanele la congelator, astfel încât să fie cât se poate de tari la protestul de sâmbătă.

jandarmi_pulane_gheata.jpg Totodată, să nu fiți surprinși dacă vedeți jandarmi cărora le cad pantalonii de pe ei. Majoritatea și-au pus pulanul la congelator cu tot cu cureaua și suportul aferente, ca să nu atingă pulanele cu mâna când se echipează cu ele - atingerea poate transfera căldura din mână în pulan și-l poate slăbi, după cum au fost avertizați în directiva internă a MAI.

Directiva MAI conține și alte sfaturi pentru jandarmi în vederea pregătirii pentru 10 august: pe cât posibil, jandarmii sunt sfătuiți să-și țină capul în cuptorul cu microunde sau o altă sursă similară de căldură, pentru dilatarea creierului, să nu mai folosească căștile de intervenție pe post de oliță sau să nu-și mai pupe-n cur superiorii la propriu, că nu asta înseamnă de fapt pupatul în cur.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.08.2019 10:32 Social

National Cinematografic