Pregătiri intense! Jandarmii îşi ţin pulanele la congelator, să fie tari pe 10 august

Dacă vedeți pe stradă jandarmi fără pulan, să nu cumva să faceți greșeala de-a presupune că se pregătesc pentru un 10 august pașnic. Dimpotrivă! O directivă internă a MAI îi obligă practic pe toți jandarmii să-și pună pulanele la congelator, astfel încât să fie cât se poate de tari la protestul de sâmbătă.

Totodată, să nu fiți surprinși dacă vedeți jandarmi cărora le cad pantalonii de pe ei. Majoritatea și-au pus pulanul la congelator cu tot cu cureaua și suportul aferente, ca să nu atingă pulanele cu mâna când se echipează cu ele – atingerea poate transfera căldura din mână în pulan și-l poate slăbi, după cum au fost avertizați în directiva internă a MAI.

Directiva MAI conține și alte sfaturi pentru jandarmi în vederea pregătirii pentru 10 august: pe cât posibil, jandarmii sunt sfătuiți să-și țină capul în cuptorul cu microunde sau o altă sursă similară de căldură, pentru dilatarea creierului, să nu mai folosească căștile de intervenție pe post de oliță sau să nu-și mai pupe-n cur superiorii la propriu, că nu asta înseamnă de fapt pupatul în cur.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 august 2019 08:32
Citește mai mult despre: jandarm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult