Pregătiri pentru şcoală. Părinţii învaţă înjurături noi, că revine traficul ăla infernal

Mai sunt câteva zile până la începerea școlii și părinții români au început deja pregătirile. Tot mai mulți sunt văzuți în birturi, cartiere rău famaate sau la coadă la poștă pentru a învăța înjurături noi, care să-i ajute în traficul infernal ce va urma.

„Eu trebuie să duc copilul la școală obligatoriu cu mașina, că sunt foarte important. Dar e plin de alți păcălici pe stradă care duc și ei copilul la școală cu mașina, de parcă asta i-ar ajuta la ceva. Păi bine măi, dacă voi sunteți proști, ce credeți, copilul vostru o să fie mai deștept? E genetică, n-are cum”, a declarat un părinte revoltat, gata să facă spume la gură.

De începerea noului an școlar nu sunt afectați doar bucureștenii ci și locuitorii altor orașe. În funcție de profilul la care le este înscris copilul, unii părinți vor trebui să învețe înjurături noi în mai multe limbi. Astlfe, în secuime, se vor învăța înjurături în maghiar și română în timp ce adulții care au copii la școlile cu predare în limba engleză au una din cele mai ușoare sarcini, pentru că pot învăța înjurături noi de la televizor.

Scris de Ef
4 septembrie 2019 08:09
Citește mai mult despre: scoala

Alte articole

Vezi mai mult