Pregătiri pentru Târgul de Crăciun. Gabriela Firea a efectuat o vizită de lucru la Combinatul de kitsch din Mizil

Tovarășa Gabriela Vrânceanu Firea, primar general al Capitalei, a efectuat în aceste zile o vizită la Combinatul de Kitsch și Plasticuri Tradiționale din Mizil, unul din cei mai importanți parteneri ai administrației bucureștene. Aici a avut întâlniri cu conducerea societății dar și cu muncitori care au felicitat-o pentru inițiativele avute în ultima vreme.

Tov. Firea a fost întâmpinată de tov. director Aleodor Stanciu cu tradiționala pâine cu sare pusă pe o tavă aurită cu led-uri. Un detașament de pionieri a oferit flori în timp ce fanfara unității economice a intonat cântece patriotice cum ar fi „Avem o țară, o datorie”, „Internaționala” precum și imnul româniei „Trei Culori”. Tovarășa Firea a ținut o cuvântare în fața angajaților în care i-a felicitat pentru munca depusă în construirea unei societăți multilateral dezvoltate și crearea omului nou.

Muncitorii au agitat pancarte cu „Copiii lumii doresc pacea”, „Nu vrem arme nucleare”, „Trăiască secretarul general al Partidului Sociale Democrat, Liviu Dragnea”. Tovarășa Firea a dat indicații prețioase pentru mărirea producției actuale, dând asigurări că aceasta va fi cumpărată aproape în întregime de către primăria București pentru decorarea orașului în aceste zile de sărbătoare. Totodată aceasta a precizat că nu trebuie neglijat nici exportul și relațiile bilaterale cu partenerii economici din celelalte țări membre ale CAER.

Scris de Ef
21 noiembrie 2017 13:11
Citește mai mult despre: gabi firea kitsch

Alte articole

Vezi mai mult