Pregătiți de exces! Românii aleg de Revelion să ia masa la prietenii cei mai apropiați de un spital

Te îmbuibi, dar nu oricum! Nu lăsa criza de ficat să-ţi strice Revelionul. Alege un grup de prieteni care serbează într-un loc strategic, cât mai aproape de un spital. Grupul trebuie să conţină neapărat un prieten mai solid, care eventual nici nu bea, ca să te care în spate când crapă pancreasul în tine.

“Eu am spitalul la 3 km, dar nu sunt prost. În timpul mesei de Revelion o să-mi pun o perfuzie cu adrenalină, să nu cedeze inima şi să pot băga în mine măcar până pe la 4-5 dimineaţa. Pentru stomac m-am pregătit din timp, am luat câte o cutie de Colebil în fiecare zi, în ultima lună, ca să ajut ficatul” explică Victor T, din Berceni.

Cei mai norocoşi vor fi chiar şoferii de ambulanţă, care pot băga în ei fără nicio emoţie, că pot fi trataţi pe loc, de colegi. La fel şi medicii de gardă din noaptea dintre ani. Dacă nu eşti nici pe ambulanţă şi nici medic, iată un sfat: când simţi că vine durerea, ia nişte cozonac la tine şi pleacă încet-încet pe jos spre Urgenţe. Ideal e să faci criza chiar în uşa spitalului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
31 decembrie 2015 15:26
Citește mai mult despre: Revelion spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult