Pregătiţi pentru inundaţii! Locuitorii unui sat din Buzău au terminat de furat digul

Cine a spus că românii nu ştiu să se pregătească pentru ce e mai rău? Locuitorii comunei buzoiene Năcăuţi şi-au asigurat deja ajutoarele pentru la primăvară, terminând încă de pe acum de furat digul care îi apăra de viitură.

Chiar în această dimineaţă, primarul năcăuţean Sandu T. a şutit, în mod ceremonial, ultima piatră din dig. “A fost greu, mai ales că majoritatea aveam deja garaje şi pivniţe, făcute din diguri anterioare, dar cu voia Domnului, am reuşit să-l furăm şi pe ăsta. Nimic nu mai stă acum între noi, apele tulburi ale râului şi pachetele noastre cu făină şi ulei!”

“Recunosc, am apelat la ajutorul rudelor şi prietenilor din satele învecinate, care au venit să fure cot la cot cu noi ori de câte ori a fost nevoie”, adaugă primarul. “Pe această cale, le mulţumim din inimă, şi sperăm să le putem returna favorul când le-o face şi lor dig nou.”

În ciuda succesului evident al campaniei de furat bolovanii din dig, există voci care îl acuză pe edilul Sandu T. de corupţie: “Cu ochii mei l-am văzut dând şpagă jandarmilor, să pună saci de nisip mai subţiri în dreptul casei lui, ca să primească el mai multă făină!”, a declarat un localnic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 octombrie 2015 10:47
Citește mai mult despre: Buzau Dezastru dig furt inundatii pregatiri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult