Una e incompetenţa, alta e premeditarea! Lângă intersecţia cretină din Timişoara, unde au loc deja accidente auto, primarul Robu şi-a deschis un service, La Robu, semn că hoţia din primărie e pe faţă. Odiosul primar a fost văzut în faţa service-ului, frecându-şi mâinile de bucurie la fiecare accident din intersecţie.service_robu_timisoara.jpg

Şoferii implicaţi în primul accident spun că au fost miraţi să-l vadă pe Robu intervenind atât de repede: Am zis, ia uite ce tare, a trimis primăria maşină să ne tracteze, condusă chiar de primar! Înseamnă că îi pasă! Dar de fapt mi-a cerut 10 milioane pe cursă, cu toate că m-a cărat doar 20 de metri”, spune Bogdan, din Timişoara.

Surse din primărie spun că se explică de ce Robu a inaugurat interescţia atât de târziu: “Nu era gata service-ul”. Preţurile practicate sunt exorbitante, dar primarul recurge la ameninţări şi şoferii sunt nevoiţi să accepte să repare maşinile acolo: "Mi-a spus că dacă nu ridic maşina într-o oră mi-o radiază", a mai spus şoferul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 14.11.2017 18:10 Social

National Cinematografic