Una e incompetenţa, alta e premeditarea! Lângă intersecţia cretină din Timişoara, unde au loc deja accidente auto, primarul Robu şi-a deschis un service, La Robu, semn că hoţia din primărie e pe faţă. Odiosul primar a fost văzut în faţa service-ului, frecându-şi mâinile de bucurie la fiecare accident din intersecţie.service_robu_timisoara.jpg

Şoferii implicaţi în primul accident spun că au fost miraţi să-l vadă pe Robu intervenind atât de repede: Am zis, ia uite ce tare, a trimis primăria maşină să ne tracteze, condusă chiar de primar! Înseamnă că îi pasă! Dar de fapt mi-a cerut 10 milioane pe cursă, cu toate că m-a cărat doar 20 de metri”, spune Bogdan, din Timişoara.

Surse din primărie spun că se explică de ce Robu a inaugurat interescţia atât de târziu: “Nu era gata service-ul”. Preţurile practicate sunt exorbitante, dar primarul recurge la ameninţări şi şoferii sunt nevoiţi să accepte să repare maşinile acolo: "Mi-a spus că dacă nu ridic maşina într-o oră mi-o radiază", a mai spus şoferul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 14.11.2017 15:10 Social

National Cinematografic