Premieră în Bucureşti! Un taximetrist a acceptat o cursă de 2 km fără să comenteze

Bucureştenii au avut parte ieri dimineaţă de un spectacol fără precedent, când un taximetrist a acceptat să efectueze o cursă de 2 kilometri fără să comenteze. Mai mult decât atât, acesta nu ar fi dat nici măcar ochii peste cap în semn de nemulţumire, afirmă mai mulţi trecători.

“Eram la doi metri de staţia de taxiuri”, a declarat un martor. “Am văzut-o cu ochii mei pe clientă urcând în maşină. Voia să meargă până la Unirii, la nici 2 km de aici, practic o cursă de 3 lei. Mă aşteptam să o dea afară sau măcar să înjure printre dinţi. Dar a pornit ceasul şi a demarat pur şi simplu. Am fost şocat. Unii spun că mai şi zâmbea.”

Mai mulţi colegi de breaslă au încercat să ia apărarea şoferului, acuzat că riscă să îmbunătăţească imaginea profesiei sale. “Să nu ne grăbim să dăm cu piatra. Poate era de puţin timp în oraş şi nu ştia cât de scurtă e cursa”, a speculat un taximetrist. “Sau poate avea de gând să o ocolească pe doamna respectivă, măcar de 10-15 lei. Evident, dacă se va dovedi că n-a procedat aşa, va fi sancţionat. Altfel, mâine-poimâine vom ajunge să dăm şi rest clienţilor noştri.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
2 octombrie 2012 08:10

Alte articole

Vezi mai mult