Premieră! Mega Image anunţă deschiderea unui Mega Image nou într-un Mega Image mai vechi

Cunoscut pentru expansiunea sa agresivă din ultimii ani, lanţul de magazine Mega Image se confruntă de curând în Bucureşti cu o problemă neprevăzută. Potrivit conducerii companiei, numărul de spaţii comerciale unde nu există încă un Mega Image se apropie de zero, astfel încât următorul magazin Mega Image va fi deschis într-un Mega Image mai vechi.

“Vrem să fim mereu la îndemâna consumatorilor”, susţine Pierre de Cebal, şeful diviziei Omniprezenţă al lanţului belgian. “Inaugurând un Mega Image într-un Mega Image, îi putem scuti pe clienţi de un drum considerabil. Practic, la ieşirea din magazinul nostru se vor afla instantaneu într-un magazin al nostru – o experienţă completă de shopping. Zecile de metri de alergătură până la cel mai apropiat Mega Image vor fi doar o amintire!”

“Noul Mega Image va fi deschis, cel mai probabil, între frigiderul cu iaurturi şi raionul de conserve. Dacă iniţiativa are succes, vom deschide câte un Mega Image nou şi în celelalte 12 Mega Image-uri de pe aceeaşi stradă”, a adăugat reprezentantul companiei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult