Premieră! O brigadă de poliţişti special antrenaţi a reuşit să obţină un punct la un test IQ

Atmosferă festivă la sediul Inspectoratului General de Poliţie! În cursul dimineţii, o brigadă special constituită, cuprinzând cadre cu experienţă din toate ramurile Poliţiei, a reuşit să captureze primul său punct la un test de inteligenţă.

Potrivit unor surse interne, antrenamentul special al brigăzii de elită ar fi început încă dinainte de ‘89. “A fost un proiect ultra-secret al lui Ceauşescu, voia să obţină cei mai deştepţi poliţişti din lume”, declară Decebal Popescu, cadru MAI. “Cei mai capabili ofiţeri şi subofiţeri au fost înrolaţi în acest program. Pregătirea era de-a dreptul spartană: ore întregi de bastonaşe şi cerculeţe, săptămâni în şir de introdus cuburi de plastic în găurile potrivite. Mulţi au cedat psihic, dar cei care au rămas alcătuiesc astăzi brigada de top care a reuşit să ia ‘Punctul’, cum i se zicea punctului în documente oficiale.”

Deşi rezultatele testului IQ nu au fost încă omologate, IGP ia în calcul comemorarea obţinerii punctului printr-o frescă monumentală pe faţada sediului instituţiei. După SUA şi fosta URSS, România ar putea deveni a treia ţară din lume care a dezvoltat o brigadă de „poliţişti intelectuali”, cu rezultate peste 0 la testele specializate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult