Dezvelire emoţionantă la Geneva. Cea mai aşteptată inovaţie românească în domeniul auto, coperta nouă de talon, a fost prezentată publicului larg. Preţurile încep de la 1,5 RON şi coperţile pot fi găsite la semafoarele de la Răzoare, Vitan, Obor, precum şi ocazional pe Dealu Negru, când sunt lucrări.coperta_talon.jpg

“România este o ţară cu o serioasă tradiţie auto. La noi coperta de talon se schimbă anual şi este obligatorie în dosarul de înmatriculare, radiere sau înstrăinare, care de obicei trebuie să conţină şi certificatul de naştere al tuturor rudelor şoferului, până la gradul IV inclusiv”, explică Jean, român expert în maşini.

Noua copertă de talon este cu 10% mai transparentă, are lăţimea cu 2 mm mai mică şi lungimea cu 3 mm mai mare, detalii aparent insignifiante, dar suficiente să te facă să înjuri 2 săptămâni, pentru că talonul trebuie schimbat, ca să se potrivească. Altfel, rişti să fii tras pe dreapta de orice gherţoi cu şapcă, şi să fii amendat că n-ai coperta în regulă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 10.03.2017 20:37 Social

National Cinematografic