Premieră românească absolută la Salonul Auto Geneva. A fost lansată noua copertă de talon

Dezvelire emoţionantă la Geneva. Cea mai aşteptată inovaţie românească în domeniul auto, coperta nouă de talon, a fost prezentată publicului larg. Preţurile încep de la 1,5 RON şi coperţile pot fi găsite la semafoarele de la Răzoare, Vitan, Obor, precum şi ocazional pe Dealu Negru, când sunt lucrări.

“România este o ţară cu o serioasă tradiţie auto. La noi coperta de talon se schimbă anual şi este obligatorie în dosarul de înmatriculare, radiere sau înstrăinare, care de obicei trebuie să conţină şi certificatul de naştere al tuturor rudelor şoferului, până la gradul IV inclusiv”, explică Jean, român expert în maşini.

Noua copertă de talon este cu 10% mai transparentă, are lăţimea cu 2 mm mai mică şi lungimea cu 3 mm mai mare, detalii aparent insignifiante, dar suficiente să te facă să înjuri 2 săptămâni, pentru că talonul trebuie schimbat, ca să se potrivească. Altfel, rişti să fii tras pe dreapta de orice gherţoi cu şapcă, şi să fii amendat că n-ai coperta în regulă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 martie 2017 18:37
Citește mai mult despre: dacia Geneva salon auto talon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult