Preocupat că pensionarii se înmulţesc pe zi ce trece, Guvernul le-ar putea împărţi prezervative

După ce ultimul recensământ a scos la iveală că numărul pensionarilor creşte disproporţionat faţă de restul categoriilor de populaţie, autorităţile sunt hotărâte să ia măsuri! La solicitarea Guvernului, o comisie de experţi a adus în discuţie cele mai eficiente metode de a-i convinge pe pensionari să nu se mai înmulţească, aceştia urmând să primească probabil prezervative gratuite, dar şi broşuri informative despre contracepţie.

“Dacă trendurile actuale persistă, ne putem aştepta ca peste câteva zeci ani să avem în România cinci pensionari la un angajat”, spune Decebal Popescu, statistician eugenist la INS. “Nu mai suntem în anii ‘40 să-i sterilizăm în masă, trebuie să-i educăm, să le punem la dispoziţie prezervative, să dispară situaţiile când un cuplu în vârstă face zece pensionari mici doar ca să le ia alocaţia.”

Întrebaţi ce părere au despre oferta Guvernului, mulţi bătrâni s-au arătat iniţial circumspecţi, neînţelegând la ce le-ar putea folosi. “Am devenit entuziast abia în momentul în care am descoperit că mă pot ajuta de prezervativ la cărat lapte, untdelemn sau borş de la piaţă”, a mărturisit un pensionar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 septembrie 2013 13:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult