La Haga va începe mâine un complicat proces împotriva unui preot acuzat de crime împotriva umanității. De-a lungul carierei sale acesta ar fi cununat fără bani, fără ifose, fără nicio piedică peste 5000 de bărbați.

slujba_ortodoxa_preot_enoriasi.jpg

„Avem și imagini la dosar, multe dintre ele sunt îngrozitoare și nu pot fi date publicității. Se pot vedea în ele cu zâmbetele dispar încetul cu încetul de pe fețele celor cununați, fotografiile fiind făcute înainte de căsătorie, la slujbă și doi anu după. Preotul a invocat dogma religioasă, dar această apărare nu mai e atât de puternică în secolul XXI”, a declarat cel care coordonează cazul.

Acesta s-a aflat și el printre victimele preotului și abia după cinci ani de căsnicie și-a dat seama de amploarea fenomenului. „A urmat o muncă titanică de aproape zece ani în care am identificat multe dintre victimele preotului. Mulți erau prea traumatizați și au refuzat inițial să vorbească”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 28.07.2019 10:44 Social

National Cinematografic