Preot, bătut în Prahova: Pretindea că sfinţeşte grătarul oamenilor şi fura micii

Un preot a fost grav molestat fizic şi sexual de cetăţenii care veniseră să facă grătare undeva în Prahova, după ce aceşti au constatat cu stupoare că omul în sutană pretindea că le sfinţeşte grătarele şi de fapt fura mici, cu care se îndopa.

„Ne-a mai cerut şi 15 de lei pentru sfinţire. Dacă aveai ceafă de porc pe grătar, te obliga să-i mai dai 5 lei, zicea că aşa scrie în Biblie. Când l-am controlat, avea peste 200 de mici în buzunarele sutanei”, spune Victor R, unul din cetăţenii care l-au bătut pe preotul bandit.

„Când l-am văzut că pune mâna pe mic, mi-a sărit ţandăra. L-am bătut cu cleştele de grătar până a recunoscut!”, a mai declarat Victor R.

Există însă zvonuri că preotul nu acţiona de capul lui, ci primea ordine direct de la Patriarhul Daniel, care le-a impus tuturor parohiilor să strângă cel puţin 1 milion de mici, pentru a fi comercializaţi ulterior în biserici, la praznice, banii urmând să ajungă la Catedrală.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult