Preot grav rănit la Patriarhie! S-a împiedicat de-o groapă și i-a căzut cufărul pe care-l căra în cap

Gropile lăsate descoperite și prost semnalizate din Capitală fac noi și noi victime. Ultimul caz grav s-a petrecut în Dealul Patriarhiei, unde un preot a fost grav rănit aseară, după ce s-a împiedicat de-o groapă și i-a căzut cufărul cu încasările Patriarhiei din aceea zi în cap.

Panicați, preoții care au văzut accidentul au sunat imediat la pompieri, ca să vină de urgență și să verifice că cufărul și valorile aflate în el nu au fost deteriorate în urma impactului. Dealtfel, și ultimele cuvinte ale preotul ghinionist care s-a împiedicat, înainte de a leșina, au fost ”Sunați la pompieri și salvați cufărul, lăsați-mă pe mine. Glorie Patriarhului!”

”Un accident la indigo după cel al polițistului din coloana lui Oprea”, spune un martor ocular. ”Preotul care căra cufărul era grăbit prin stație de o voce, cel mai probabil a Patriarhului Daniel, care-i tot repeta «Mai repede, mai repede, du odată cufărul în seiful nostru de la BNR». Dacă preotul nu era grăbit sau dacă cufărul nu era atât de mare, cred că ar fi reușit să vadă groapa din timp și accidentul ar fi fost evitat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 octombrie 2015 13:10
Citește mai mult despre: patriarhie Patriarhul Daniel preot

Alte articole

Vezi mai mult