Preoții au făcut în curtea Patriarhiei un om de zăpadă, după care i-au cerut bani pentru Catedrală

Prima zăpadă a acestei ierni în București a adus și prima ideea interesantă de a obține bani a preoților din Dealul Patriarhiei. La scurt timp după apariția stratului de zăpadă, preoții s-au mobilizat exemplar și au făcut un om de zăpadă în mai puțin de cinci minute.

Imediat ce au terminat omul de zăpadă, la unul dintre geamuri a apărut Patriarhul Daniel, care a urlat către subalternii săi: ”Acum că l-ați făcut, cereți-i și bani pentru Catedrală!”. Zis și făcut. Dar, spre stupefacția generală, omul de zăpadă a ignorat complet cererea preoților, cărora nu le-a dat nici un leu.

Dar nici preoții n-au renunțat ușor – mai ales că privirea Patriarhului, aflat în continuare în geam, devenea din ce în ce mai amenințătoare. Mai întâi l-au botezat, după care l-au colindat. Apoi s-a dus un preot cu crucea, dar tot fără nici un rezultat. Inevitabil, preoții au clacat și l-au amenințat cu flăcările iadului, după care l-au călcat în picioare, distrugându-l complet.

”Am încercat tot ce era preoțește posibil, dar zici că e de gheață, n-am scos nici un ban de la el”, se plânge preotul Onufrie Râuleț. ”Ăsta nu-i om, e ghiavol curat!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 ianuarie 2016 15:27
Citește mai mult despre: bani patriarhie Patriarhul Daniel preot zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult