Preoţii ortodocşi confirmă: cele mai multe acatiste sunt pentru mărire de penis

Un sondaj efectuat în cadrul Bisericii Ortodoxe arată că cele mai multe acatiste citite în ţara noastră au ca obiectiv mărirea de penis.

„Noi încurajăm cetăţenii să apeleze la mărirea de penis prin rugăciune, cu sprijinul bisericii, preoţii putând citi acatiste cu această dorinţă a credinciosului în una sau mai multe biserici, contra unei taxe”, susţine Patriarhul Daniel.

Poziţia oficială a Bisericii în această chestiune este una clar definită: „Decât cu medicamente periculoase sau intervenţii chirurgicale, mai bine şi mai sigur prin harul Domnului”, declară Patriarhul, care asigură credincioşii că rezultatele sunt mult mai vizibile decât în cazul variantelor laice.

„Oamenii sunt deseori minţiţi. Noi oferim rezultate, care pot fi simţite atât de beneficiarul acatistului, cât şi de soţia şi anturajul acestuia”, arată înaltul prelat.

Intrarea Bisericii pe sectorul serviciilor de estetică prin rugăciune este privită cu ochi răi de clinicile clasice, medicii declarând că inclusiv multe femei apelează mai nou la liposucţii prin post negru, sau mărire de sâni prin acatist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 februarie 2013 20:02

Alte articole

Vezi mai mult