Preşedintele Iohannis va anunţa în seara asta ce preferă între Grecia şi Bulgaria

Klaus Iohannis va susține azi o conferință de presă în jurul orelor 18:00, în care va anunța dacă îi place mai mult în Grecia sau în Bulgaria. Președintele va explica avantajele unui sejur în fiecare din țări. Este de așteptat ca Iohannis să facă o comparație amplă între salata shopska a bulgarilor și horiatiki a grecilor.

”Președintele Iohannis e dus prin țări exotice și cred că va alege Grecia, unde calamarii sunt disponibili peste tot. Mă îndoiesc că va alege Bulgaria. Adică, ok, au Dalboka, dar în rest ce au? SIDA, polițiști șpăgari și apa aia jegoasă de Marea Neagră. Să fim serioși”, a comentat Marian Coltea din Berceni, fan avid Grecia.

E posibil ca Iohannis să aleagă Bulgaria, pentru că se ajunge mai ușor și totul e mai ieftin decât în Grecia. Acesta lucru e însă improbabil, mai ales că președintele nu se duce la săraci, el având șase case. Experții îl sfătuiesc însă pe Klaus Iohannis să nu aleagă, și să spună că îi plac ambele în mod egal, altfel anunțul va duce probabil la ruperea legăturilor diplomatice cu țara perdantă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 iunie 2020 09:06
Citește mai mult despre: vacanta

Alte articole

Vezi mai mult