Prețul apartamentelor la parter a explodat. Bucureștenii parchează mașina în living

Odinioară evitate de români, apartamentele la parter din București au devenit de la 1 august extrem de căutate. Contextul? Introducerea noilor taxe de parcare din Capitală, care i-au determinat pe bucureșteni să devină mai inventivi decât de obicei. Mulți locuitori și-au lărgit fereastra și început să parcheze mașina în sufragerie.

”Avantajele sunt mari. În primul rând, scap de înjurături, nervi și timp irosit în căutarea unui loc de parcare. În al doilea rând, nu mă mai duc la spălătorie, că am mașina în casă și când bag aspiratorul dau și prin mașină. Și aspiratorul meu e mult mai puternic, nu e porcăria aia cu furtunul spart, cum găsești pe la spălătoriile cu fise”, explică Marian Coltea, de la Lujerului.

Unii bucureșteni profită din plin de faptul că au mașina în casă. ”Am făcut seară romantică cu concubina mea, femeia asta cu care trăiesc în păcat. Am zis că o scot la un cinema drive-in, am stat în mașină și ne-am uitat la televizor, cu popcorn. Am salvat o grămadă de bani la faza asta și m-am ales și cu o trântă pe bancheta din spate, ca pe vremuri în facultate”, spune Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 august 2022 13:07
Citește mai mult despre: București parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult