Preţul cireşelor, minim istoric după ce Elon Musk a scris pe Twitter că au viermi

Afaceristul american Elon Musk a continuat cu tweeturile controversate producând un nou șoc pe piața bursieră. De data aceasta și-a dat cu părerea despre cireșele de pe tarabe, explicând cum a găsit viermi într-una și asta nu pare o investiție de viitor.

Bursa de la Obor a reacționat imediat, prețul cireșelor scăzând vertiginos de la 150 de lei kilogramul la aproape 145. Analiștii din piață estimează ca trendul descendent să continue până la închiderea tranzacțiilor, pe la 7, 7 și un pic seara.

Miliardarul este acum investigat de Agenția Americană de Trading care îl suspectează pe acesta că intenționează să scadă prețul la cireșe și să cumpere prin firmele sale, respectiv noua reprezentanță Tesla deschisă la București, și apoi să le revândă pentru un profit frumușel. Aparent Musk are pus deoparte bani pentru a achizționarea a cel puțin patru traiste de cireșe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 mai 2021 14:05

Alte articole

Vezi mai mult