Preţul prostituatelor în Bucureşti, minim istoric după deschiderea anului universitar

După deschiderea anului universitar, preţul practicat de prostituate în Bucureşti a atins un minim istoric, anunţă reprezentanţi ai proxenetismului local. Mai multe angajate ale acestora au solicitat chiar subvenţii din partea statului, plângându-se că nu fac faţă concurenţei neloiale din partea studentelor proaspăt sosite în căminele bucureştene.

“Înţelegem nemulţumirea prostituatelor, dar astea sunt legile comerţului”, a explicat Decebal Popescu, analist economic. “Studentele din provincie oferă, uneori chiar gratuit, diferite servicii pentru care prostituatele bucureştene practică tarife consistente.”

Mai mult decât atât, din cauza crizei, numărul italienilor bătrâni şi bogaţi din Capitală a scăzut considerabil. “Practic, toţi sunt luaţi deja de studentele din anii mai mari, astfel încât boboacele sunt constrânse să apeleze la bucureşteni, intrând în conflict cu industria locală”, a adăugat expertul. “Singura soluţie ar fi ca prostituatele să beneficieze de locuri în universităţi, pentru ca acestea să redevină competitive pe piaţă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
2 octombrie 2012 19:10

Alte articole

Vezi mai mult