Prevăzători! Cocalarii şi-au dotat cauciucurile cu lanţuri din aur

Cocalarii nu sunt atât de iresponsabili pe cât se credea. Deși sunt nesimțiți în trafic, își lasă mașinile pe avarii în locuri total nepotrivite sau parchează pe câte trei locuri, aceștia nu se dau în lături când vine vorba de siguranță. Astfel, cocalarii au trecut la fapte și și-au dotat cauciucurile mașinilor împrumutate de la părinți cu lanțuri din aur, „ca să nu mai alunecă când mergem prin zăpade”, după cum au declarat mai mulți șoferi.

„Inițial am vrut să-mi iau lanțuri normale, dintr-un magazin de piese auto”, spune Manuel Rotaru, cocalar bucureștean, „dar când am văzut că arată ca niște sărăcii cu care nu mi-aș lega nici câinele, am renunțat și m-am dus în altă parte. Am găsit o bijuterie auto de firmă și am făcut acolo comandă de lanțuri adevărate, din aur de 24 de karate. Mi-a dat tata bani”, a declarat acesta.

Pentru a-și onora tradiția de opulență și kitsch, cocalarii nu s-au rezumat la lanțuri. „După ce mi-am pus lanțurile din aur, parcă ceva lipsea, așa că mi-am montat patru cruci mari, din aur, pe fiecare roată, am înlocuit prezoanele cu ghiuluri, și am îmbrăcat cauciucurile în blană naturală de nurcă”, spune Manuel Rotaru.

Scris de Luchian
10 ianuarie 2015 09:01

Alte articole

Vezi mai mult