Atenție! Un studiu efectuat în Munții Carpați a demonstrat că ursul brun nu atacă decât românii care sunt atât de lipsiți de imaginație că încă mai fac gluma aia cu ”atenție, urs, s-au găsit urme de labă”. Martorii spun că la câteva minute după lamentabila glumă, autorul este atacat cu sălbăticie și eviscerat, de obicei în aplauzele celorlalți turiști din grup, pentru că tipul e de obicei o hahaleră care râde la propriile glumițe penibile și se dă și la femeile altora.gluma_cu_laba.jpg

Cel mai grav caz a fost în 2009, când un astfel de ”glumeț” a spus gluma în pădure și a fost urmărit de urs din Sinaia până la Tulcea, unde ursul l-a așteptat în scara blocului și i-a spart botul, apoi i-a tăiat cauciucurile la mașină.

Pe locul doi la atacuri cu victime sunt jurnaliștii care spun ”ursul maro”, o jignire pe care ursul carpatin nu o iartă niciodată. Celelalte animale sunt solidare cu urșii și dacă de exemplu un cerb aude gluma cu laba sau ”urs maro”, își înfige coarnele în autor, pentru că o și merită.

Scris de Ionut | Saturday, 12.05.2018 13:04 Social

National Cinematografic