Situaţia sistemului educaţional e îngrozitoare, şi părinţii au dreptate să fie disperaţi. Surse din inspectorate susţin că anul acesta se vor face şedinţe cu părinţii încă din prima săptămână. Părinţii se tem chiar că vor fi ţinuţi cu orele într-o astfel de şedinţă chiar din prima zi de şcoală şi mulţi se gândesc chiar să-şi retragă copiii din şcoli, că oricum şcoala scoate doar tâmpiţi în România.invatamant_sedinta_parinti.jpg

Părinţii spun că ar închide ochii la faptul că şcolile nu au autorizaţie de funcţionare, sau că toaletele şcolilor sunt mai murdare decât dinţii lui Dragnea, cu condiţia să nu mai fie chemaţi la şedinţele alea cretine şi interminabile.

"Da, ştim că statul nu e în stare să le ofere copiilor mai nimic, ştim că trebuie să le cumpărăm inclusiv perdele şi să le zugrăvim clasele, pentru că banii pentru chestiile astea se fură! Nu e nevoie să stăm ore în şir să ni se spună ce trebuie adus", a declarat Mioara P, mama unui elev din Berceni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 06.09.2017 16:50 Social

National Cinematografic