Prezenţă zero la slujba de Înviere, după ce ProTV a dat aseară la 12 noaptea ”Singur Acasă”

Panică în Biserica Ortodoxă! Niciun enoriaș nu s-a prezentat azi-noapte la biserici să ia Lumina Sfântă, din cauza unui sabotaj media: ProTV a difuzat la aceeași oră filmul Singur Acasă, luând prin surprindere pe toată lumea.

Patriarhul a fost atât de furios, încât gurile rele spun că ar fi fost nevoit să schimbe 4 patrafire de aur azi-noapte, pentru că efectiv s-a căcat pe el de ciudă că a pierdut atâția bani.

Românii sunt fani atât de mari ai filmului, încât pentru ei a devenit o religie mult mai atractivă decât creștinismul, un cult înapoiat, destinat persoanelor cu deficiențe mintale. Atât de mult încât de Înviere românii care s-au uitat la ProTV au ciocnit ouăle spunând: ”Kevin a rămas singur acasă! Adevărat a rămas!”.

Nici măcar membrii Coaliției pentru Familie nu au venit la biserici, semn că pasiunea pentru Singur Acasă dar și alcoolismul nu au ocolit această organizație de talibani primitivi. Totuși, ei fiind o adunătură de ipocriți, au făcut deja o petiție să fie interzis filmul Singur Acasă, pentru că afectează încasările Bisericii atât de Crăciun cât și de Paști.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 aprilie 2017 12:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult