Prima revistă glossy pentru prostituate. Sumar

Numărul prosituatelor e tot mai mare, asta e clar. (Se pare că prostituatele s-au înmulţit peste măsură şi din cauză că fac sex fără a folosi mijloace contraceptive.) Aceast amănunt nu i-a lăsat indiferenţi pe managerii din presa românească, care au identificat imediat o oportunitate de afaceri, o nişă pe piaţa revistelor pentru femei. Se pare că mai multe trusturi de presă plănuiesc să scoată o revistă glossy pentru curve.

Primul titlu ar trebui să apară chiar în această vară, odată cu deschiderea sezonului estival. La început, revista se va distribui în schimbul unui scurt. (Practic, revista va avea nu cel mai mic preţ, ci cel mai scurt preţ.) Bineînţeles, ăsta o să fie doar un preţ promoţional. Al doilea număr al revistei o să coste fie 20 de lei, fie echivalentul în sex, dacă vânzătorul de la chioşcul de ziare este bărbat în putere.

Iată ce va conţine primul număr al revistei:

Sex&Relaţii cu clienţii: 5 semne că te vrea doar pentru sex.

Cariere: Cum să te pregăteşti pentru un blowjob bine plătit

Să ne hrănim sănătos: Salata de roşii scade riscurile îmbolnăvirii de SIDA. Dacă mănânci salată de roşii în loc să faci sex neprotejat cu bărbaţi dubioşi agăţaţi pe centură îţi poţi reduce şansele de a contacta virusul HIV.

Poşta redacţiei:
Luna aceasta, Mariana Curdefier

Concurs: Răspunde repede şi corect la întrebarea “Care pare a fi cea mai veche meserie din lume, din câte spune lumea?”, şi poţi câştiga o sticlă de coniac Courvoisier sau un bilet la concertul Gogol Bordello.

 

Nu s-a stabilit încă ce titlu va avea revista, dar editorii oscilează, se pare, între Cur Girl şi bordELLE.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 aprilie 2010 15:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult