Prima TV lansează primul show de gătit pentru vegani, că nu mai are bani de carne

După ce a doborât noi bariere culinare cu emisiunie lui Horia Vârlan, în care vedete sau oameni obișnuiți realizează rețete cu piure de cartofi sau ouă ochiuri, PrimaTv merge și mai departe cu o emisiune culinară dedicată exclusiv veganilor. Și asta nu pentru că e la modă acest stil de viață ci pentru că nu mai sunt bani de carne.

„Vorbim de rețete simple, pe care le poate realiza oricine are acces la o grădină din fața blocului, la un lan prin apropiere sau o pădure. Să faci o friptură presupune un efort mult prea mare, aât financiar cât și fizic, dacă nu ai bani și trebuie să alergi după găini, porci sau șobolani. Acest consum de energie secătuiește planeta de resurse”, au declarat producătorii emisiunii.

Filmările la noua emisiune au început deja de două săptămâni, dar cei care lucrează sunt deja neplătiți de două luni, pentru că au fost angajați oameni de la alte producții Prima Tv. Primul sezon se va baza pe mâncare vegană, urmând ca al doilea, ce va începe în primăvară, să fie de-a dreptul raw-vegan pentru că se va tăia și gazul pentru neplata facturilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 noiembrie 2018 08:14
Citește mai mult despre: datorii prima tv vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult