Prima zi când nu s-a stricat nimic la metrou! Haos în staţii: lumea se îmbulzeşte să sărbătorească

La mai bine de 30 de ani de la înfiinţarea metroului bucureştean, astăzi e prima zi când nu s-a stricat absolut nimic şi toate trenurile au circulat fără probleme! Din păcate, imediat după anunţul oficial s-au creat busculade infernale, mii de oameni îngrămădindu-se în staţii ca să celebreze veştile bune de la Metrorex.

“Nimeni n-a stat azi 15 minute în beznă între Muncii şi Iancului. Nimeni n-a dat cu şutul în automatul de cartele defect. Nimic deraiat, nimic ars, nimic explodat. Toate au mers ca unse!”, a spus un reprezentant al regiei de metrou, călcat în picioare de o masă de bucureşteni fericiţi.

“În staţie la Victoriei nu ai loc să arunci un ac, e ca la miting aici, aştepţi şi 30 de minute până reuşeşti să te strecori într-un metrou”, spune Decebal Popescu, şomer. “Înăuntru, nu vă mai zic: oamenii stau unul peste altul, ca sardelele. Şi-au adus copiii, părinţii, căţeii, pisicile, bicicleta. Toţi şi-au dorit să fie martori la momentul ăsta istoric, ziua când la metrou nu s-a întâmplat nimic.”

“Am scăpat devreme de la muncă azi, abia ajunsesem acasă când m-a sunat un prieten să-mi dea vestea: azi merge metroul ca lumea”, spune un corporatist din Berceni, ieşind victorios dintr-un tren supraîncărcat. “Fireşte, m-am îmbrăcat la loc şi am venit în goană la metrou, să dau repede o tură până la Pipera. Am avut noroc că am aflat devreme, acum e deja prea multă lume adunată să sărbătorească, rişti să fii strivit sau mai rău.”

Scris de Vasile
7 noiembrie 2016 16:11
Citește mai mult despre: aglomeratie Bucuresti defectiuni Metrorex metrou

Alte articole

Vezi mai mult