Ne-am întors la muncă și acum, cu forțe proaspete, putem să ne apucăm de treabă. Deja s-a văzut prin birouri și fabrici cum milioanele de angajați s-au aruncat flămânzi asupra jobului, nici măcar la țigară nu mai ies așa de des ca înainte. Asta pentru că riști să pierzi oferta aia bună de minivacanța de 1 mai, că mai sunt doar câteva disponibile. 

oferte minivacanta.jpg

„Azi au zbârnâit calculatoarele la noi în firmă, nici nu vedeai oamenii scoțând ochii din monitoare. Știi cum e, dacă nu te pregătești de vacanță suficient de mult, riști să ajungi obosit în Vamă și ar fi păcat. Oricum, felicitări celor care au venit de dimineață azi la muncă, ei au prins ofertele mai bune. Dacă și mâine mai vedeți oameni care se uită la oferte în loc s-o frece pe Facebook sau să joace jocuri cu conectat trei bile, înseamnă că ăia sunt niște puturoși, care nu s-au organizat cum trebuie”, a explicat Claudiu Hatâr, project manager la o importantă firmă de audit din România. 

Un studiu UE a arătat că românii sunt poporul care iubește cel mai mult vacanța, concediul, timpul liber, recreația, distracția, relaxarea, evadările în natură, destinderea, pauzele, liniștea și zilele libere. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 10.04.2018 12:11 Social

National Cinematografic