Nu te vom uita niciodată, Decebal Popescu! Primar al unui mic oraş din sud-estul ţării, acesta a fost linşat de localnicii furioşi după ce a "spart" bugetul pe reparaţii de drumuri şi canalizare, omiţând să pună deoparte măcar jumătate pentru un târg de Crăciun şi nişte luminiţe.

27J6ZID7DUI6PMVRV25GFBKN7I.jpg
"Asfaltul şi ţevile nu te fac oraş", se plânge Dinel, gospodar din localitate. "Ştiţi cine te face oraş? Un târg de Crăciun cinstit, cu tiribombe, vată de zahăr şi cârnaţi, de exemplu Smiley sau trupa Voltaj."

"Nu-mi vine să cred că l-am votat", spune nea Aurel, beţiv. "Eu ce-o să le spun copiilor? Că anul ăsta nu mai vine Moşul pe banii primăriei? Că de acum ne facem nevoile în casă, ca sălbaticii?"

Sătui să aştepte intervenţia autorităţilor centrale, câţiva orăşeni au dat buzna peste primarul Popescu, l-au jupuit de viu, i-au dat foc şi l-au dat la câini. Noul primar interimar încearcă din răsputeri să vândă asfaltul şi ţevile pe internet pentru a obţine bani măcar pentru un concert Carla's Dreams la Casa de Cultură, dacă nu pentru un târg de Crăciun în toată regula.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 08.12.2019 15:35 Social

National Cinematografic