Primăria a ales ghinionistul de la care va fura curent pentru luminiţele de Crăciun în acest an

Din cauza debandadei provocate de plecarea lui Sorin Oprescu, mulţi se temeau că anul acesta cea mai îndrăgită tradiţie a Bucureştiului va fi uitată: tragerea la sorţi a unui cetăţean ghinionist de la care Primăria va fura curent pentru toate luminiţele de Crăciun, de pe toate arterele oraşului.

Totuşi, în această dimineaţă, la 3 zile de la pornirea instalaţiilor, fumul alb a ieşit de pe hornul municipalităţii, anunţând alegerea sursei de electricitate pentru sezonul 2015-2016: Vlăduţ Mihăescu, un tânăr şomer din cartierul Berceni.

Proprietar al unui apartament de 2 camere moştenit de la un unchi, Mihăescu spune că nu e foarte încântat că va trebui să plătească facturi de câteva milioane de euro, dar că va încerca să îşi onoreze rolul ceremonial.

“Am auzit că mâine vor veni să branşeze luminiţele la contorul meu, va fi greu, voi fi nevoit să fac sacrificii, dar asta înseamnă să stai în Bucureşti. Eu în acest moment îmi caut de muncă, sper să nu le las prea multe datorii moştenire nepoţilor de pe urma întregii poveşti cu Crăciunul şi curentul electric!”, a declarat ghinionistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 decembrie 2015 16:51
Citește mai mult despre: Bucuresti Craciun curent luminite primarie Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult