Bucureștiul ar putea avea 4 noi sectoare administrative dacă ideea propusă de primarul general va fi pusă în practică. Aceasta a cerut înființarea a patru noi sectoare în București, ca să poată și primăriile de-acolo să dea bani pentru Catedrală și alte biserici.

bucuresti-inca-patru-sectoare.jpg

Sectoarele nou înființate vor fi cele de la marginea Bucureștiului, unde s-au construit noi cartiere rezidențiale și este plin de săraci. „Locuitorii din acele zone au probleme specifice: traficul aglomerat, lipsa canalizării pentru evacuarea apelor pluviale, blocuri prost făcute prin care se aude orice face vecinul. Toate aceste indicii duc spre o singură concluzie: o duc prost pentru că nu au biserici”, a explicat primarul Gabriela Firea.

Până la organizarea unor alegeri locale cele patru noi sectoare din București vor fi conduse de câte un viceprimar delegat de la primăria Capitalei. În 2020 bucureștenii vor putea să-ți aleagă și acolo ce primar doresc, un hoț de la PSD sau un hoț prost de la ALDE. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 01.10.2017 11:23 Social

National Cinematografic