Gabriela Firea a anunțat continuarea investițiilor de modernizare a zonelor de agrement în Capitală prin construirea unui șotron profesional în Parcul Tineretului din București. Lucrarea a fost executată de una din firmele primăriei, „Șotroane, Prinselea și Nu te supăra frate SA”, care are 1400 de angajați.

sotroane_primarie_tineretului.jpg

„Vă asigur că este vorba de un șotron profesional, am folosit cretă de cea mai bună calitate, de Carrara, care e garantată să reziste cel puțin trei ploi. Fac apel la locuitorii Bucureștiului să nu calce pe el că se șterge și e penibil să ne batem joc de banii contribuabilului în felul acesta”, a avertizat primarul Gabriela Firea. 

Investiția a stârnit imediat controverse. Ciprian Ciucu, consilier general, membru al celei de-a cincea cea mai importantă formațiune politică din București, a prezentat dovezi irefutabile că lucrarea trebuie refăcută întrucât două din numere au fost puse greșit iar în la căsuța 2 este scris un S mare de tipar. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 29.05.2019 16:49 Social

National Cinematografic