Primăria Capitalei acuză: Huliganii spanioli au facut aseară gropile din asfalt!

Primăria Municipiului Bucureşti a descoperit adevăratul vinovat pentru gropile de care sunt pline străzile Capitalei. Este vorba despre suporterii spanioli de la finala Europa League de aseară care, după ce s-a încheiat meciul, au devastat pur şi simplu străzile oraşului, umplându-le de gropi, şanţuri şi denivelări.

„Ştim că arată ca şi cum ar fi gropi făcute de utilaje grele sau rezultatul unor asfaltări de proastă calitate”, spune un oficial din Primărie, “dar după ce am analizat cu atenţie am găsit urme microscopice de culoare alb-roşie, care arată fără niciun dubiu că aceste devastări sunt opera huliganilor iberici, care cu răutate au făcut gropi în asfaltul străzilor”.

Autorităţile nu mai au acum niciun dubiu că fanii lui Atletico Madrid şi Athletic Bilbao sunt responsabili de starea mizerabilă a asfaltului din Capitală şi vor să le ceară despăgubiri pentru distrugerile create. Ei au demarat deja o amplă anchetă pentru a descoperi dacă nu cumva huliganii spanioli sunt vinovaţi şi de construcţia Cathedral Plaza, de demolarea Halei Matache şi de aducerea căpuşelor în parcurile bucureştene.

Scris de TNR
10 mai 2012 10:05

Alte articole

Vezi mai mult