Primăria Cluj, acuzată că n-a mai dat cu soluţie anti-onanişti în parcuri de 2 ani

Mai mulți cetățeni din Cluj s-au plâns că parcurile orașului au fost luate cu asalt de onaniști și că primăria nu face nimic împotriva lor. „Sunt cel puțin doi ani de când nu s-a mai dat cu soluție anti-onaniști în parcuri și nici nu sunt semne că anul ăsta se va da. Îi recomand primarului Emil Boc să se ia de mână cu onaniștii, dacă tot nu-l deranjează prezența lor în parcuri“, s-a revoltat un clujean.

Primăria se apară și dă vina pe o directivă UE, care a interzis recent singura soluție eficientă în combaterea onaniștilor, un ser antilabic produs în Germania. „Nu e că nu vrem să scăpăm de ei, problema e că nu avem cu ce. Fără acel ser interzis de UE suntem cu mâinile legate. Nu putem să mergem și să le dăm în cap“, a spus primarul Emil Boc.

Un ONG care luptă pentru drepturile onaniștilor clujeni spune că s-a ajuns în această situație și din cauza chiriilor imense din oraș. „Nu oricine își permite chiria pentru un apartament sau o garsonieră, este foarte greu mai ales pentru tinerii onaniști, așa că ajung în parcuri de nevoie, nu pentru că-și doresc ei asta“, îi apară ONG-ul pe onaniști.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 iunie 2021 11:56
Citește mai mult despre: cluj onanişti parc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult