"S-a spart conducta cu fete, vai de capul tău, băiete!" Toţi fredonam acest refren jucăuş, însă puţină lume se gândeşte la infernul prin care trec zilnic sutele de constănţeni care locuiesc în vecinătatea conductei cu fete.

conductacufete.jpg

De 20 de ani încoace, primăria oraşului promite că aceasta va fi reparată, însă cârpelile de până acum nu au rezistat, iar locuitorii s-au trezit cu casele inundate de super femei în fustiţe scurte şi bluziţe transparente.

"Anul acesta avem prevăzută înlocuirea a 5 km din conducta cu fete, inclusiv a porţiunii afectate de acel incident regretabil", asigură reprezentantul Primăriei.

"Body & Soul dau vina pe primăria, primăria pe Guvern şi tot aşa. Pe mine nu mă interesează decât să nu mai înot în fete până la brâu după fiecare ploaie. Uitaţi - şi acum ţâşnesc fete din toate părţile, deşi am astupat găurile cu ţăruşi de lemn. Ne transformăm treptat, treptat din bărbaţi în obsedaţi!", se plânge Marcel, localnic.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 21.02.2020 18:48 Social

National Cinematografic