Primarul din Mediaș, Hannibal Lefter, acuzat că poartă o mască neconformă

În plină pandemie și la doar câțiva kilometri de orașul carantinat Sibiu, în Mediaș, lumea continuă să ignore recomandările specialiștilor cu privire la purtarea măștii de protecție. Chiar și primarul localității a fost văzut purtând o mască neconformă, cu găuri în dreptul gurii, dar fără filtre.

Șefa DSP, dr. Clarisa Pițigoi a spus că a încercat să poarte o discuție cu primarul Hannibal Lefter dar acesta a sâsâit-o într-un mod sinistru. Conducerea poliției din localitate, a spus că va ancheta cazul deși există voci prin oraș cum că primarul ar fi bun prieten cu chestorul Vili Graham, care face parte și din comisia locală de gestionare a pandemiei.

Edilul a fost văzut cu această mască neconformă în incinta spitalului de nebuni din localitate unde a efectuat o vizită de lucru, dar nu a dorit să dea explicații pe subiect, spunând că se duce să mănânce niște fasole exotică cu vin ca să-i treacă un pic supărarea. „Să-mi arătați mie unul care ține masca corect, că-l mănânc”, a declarat primarul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 noiembrie 2020 09:13
Citește mai mult despre: canibali Medias

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult