Primarul Oprescu promite că iarna viitoare va apela la firme de înzăpezire

Primarul general al Capitalei s-a supărat foc pe firmele de deszăpezire! Sorin Oprescu spune că a ajuns la concluzia că acestea sunt complet ineficiente şi, ca urmare, începând de la anul va încheia contracte cu firme de înzăpezire.

„Ştiu că mulţi mă vor acuza că bat palma cu aşa-zişii «regi ai nămeţilor», dar aşa cum văd eu lucrurile, nu avem cum să pierdem nimic dacă lucrăm cu firmele de înzăpezire”, spune edilul. „Dacă acestea sunt eficiente, o să putem avea zăpadă în mod organizat, toată iarna, nu ca acum, toată în ianuarie. Cine ştie, poate se descurcă să facă în aşa fel încât să avem zăpadă şi prin iulie, să mai scăpăm de zăpuşeală.”

Oprescu declară însă că nu e niciun pericol nici dacă firmele de înzăpezire nu-şi respectă contractele.” Păi e logic, „ afirmă edilul, „dacă atunci când cei de la deszăpezire nu-şi fac treaba, avem străzile pline de troiene, înseamnă că atunci când cei de la înzăpezire nu-şi vor face treaba, vom avea străzile curate, fără pic de zăpadă. Practic, nu avem ce pierde afară de banii contribuabililor”.

Scris de TNR
30 ianuarie 2012 13:01

Alte articole

Vezi mai mult