Primele amenzi. Niște polițiști în civil s-au amendat între ei că nu purtau mască

Scene halucinante în București, unde două patrule de polițiști în civil s-au amendat reciproc la un supermarket, pentru că nu purtau mască. Imediat după ce au fost somați să se legitimeze, primii polițiști în civil, de la secția 14, au chemat întăriri, crezând că sunt escrocați de o bandă de interlopi, pentru că întâmplător așa arătau ceilalți polițiști în civil.

Polițiștii în civil și-au pus unii altora cătușele și s-au amenințat. ”Bă, tu știi cine sunt eu? Bă, ia scoate buletinul!”, ar fi strigat unul din polițiștii în civil. Văzând altercația, în jurul lor s-au adunat și alți polițiști în civil, care i-au amendat pentru tulburarea liniștii publice. Polițiștii acuză inclusiv că au fost bătuți și gazați de niște jandarmi în civil, aflați și ei sub acoperire prin zonă.

Conflictul dintre polițiștii în civil a fost aplanat de un paznic Scorseze în civil. În cele din urmă polițiștii au decis să-și dea unii altora câte o șpagă de 50 de lei și s-o lase așa, cu avertismentul să fie mai atenți pe viitor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 octombrie 2020 14:50
Citește mai mult despre: amendă mască polițiști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult