Primele măsuri anti-corona şi la Dristor Kebap: Cine are bon să vină mai în faţă!

Locurile cu trafic important din Capitală, precum metroul sau şaormăriile Dristor, iau primele măsuri împotriva virusului. La Dristor Kebap cei care au bon sunt rugaţi să vină mai în faţă, ca să nu se creeze aglomeraţie. Se ia în discuţie inclusiv să fie create cozi separate pentru cei care vor vită, pui, respectiv amestec, ca să existe o carantină între clienţi.

“Pentru evitarea contaminării, se va folosi sos de usturoi obligatoriu la toate şaormele şi contăm pe înţelegerea doamnelor. Cu toţii trebuie să facem sacrificii”, explică Yunus Ender, director de vânzări la Dristor Tineretului. Cei care vor la pachet trebuie să spună asta cât mai răspicat, ca să nu se creeze confuzii.

Persoanele care comandă şaorma pentru prima oară sunt rugate să nu vină la Dristor în această perioadă, pentru a nu ţine coada în loc. “Mergeţi la o şaormărie de cartier, învăţaţi cum se comandă, în ce ordine ceri salăţile, şi apoi vii la o şaormărie mai mare”, spune acelaşi Yunus Ender.

O altă măsură înţeleaptă este aceea că persoanele care cer şaorma vegană vor fi bătute, pentru că răspândesc panica în populaţie şi creează un sentiment de angoasă şi depresie.

Scris de TNR
9 martie 2020 16:03
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult