Primii elevi testați antidrog vor fi cei care și-au făcut toate temele de vacanță

Nu au trecut nici câteva săptămâni de când o serie de persoane adulte au omorât oameni sub influența drogurilor și primele măsuri au fost deja luate. Acest an școlar va debuta cu controale antidrog la toți elevii din licee și școli, dacă vorbim de clasele a opta.

„Avem surse demne de încredere care ne spun că acești minori, dacă sunt lăsați așa să facă ce vor, ajung în câțiva ani adulți care se droghează. Este un fenomen îngrijorător, nu știm ce există în școală de-i face să se apuce de droguri dar sigur trebuie oprit”, a declarat prefectul Bucureștiului, Ionel Dumitru.

Întrucât statul nu are suficiente forțe de ordine pentru a asigura testarea anti-drog, aceasta va fi făcută etapizat. Primii care vor fi testați vor fi elevii care și-au terminat toate temele de vacanță. „Evident că aceștia sunt primii suspecți. Nu există motive ca la 16 ani să-ți faci tu toate temele, sigur ești pe droguri. Sau vrei să fugi din țară, în altă țară, unde sunt droguri. Ilegal, asta zic”, a explicat șeful Poliției Române, chestor Mircea David.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 septembrie 2023 18:41
Citește mai mult despre: droguri elevi teme vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult