Primul centru de închiriat iPhone, la dispoziţia snobilor cu posibilităţi financiare reduse

Însoţit de reprezentanţii Apple, primarul Sorin Oprescu a inaugurat astăzi, într-un cadru festiv, primul centru de închirieri iPhone din Bucureşti. Situat la intrarea pe Calea Dorobanţi, acesta oferă doritorilor ultimele modele iPhone în schimbul unei chirii modice, existând chiar şi reduceri pentru studenţii şi pensionarii snobi care vor să petreacă o după-amiază cu un iPhone la vedere.

“Centrul se adresează snobilor cu posibilităţi financiare reduse, dar şi celor care doar cochetează cu snobismul şi vor să se afişeze cu un iPhone la o ocazie specială – o nuntă, un botez, o noapte în club”, a declarat primarul, asigurându-i pe bucureşteni că nimeni nu va putea distinge între un iPhone proprietate personală şi unul de închiriat.

Iniţiativa, lăudată de ONG-urile pentru promovarea snobismului, nu este însă unică. “Ideea mi-a venit la New York, unde există de mult centre de închiriat Blackberry, destinate persoanelor care vor să pară, preţ de câteva ore, oameni de afaceri importanţi”, a declarat Oprescu. “A trebuit doar să adaptăm modelul la specificul local.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 septembrie 2012 08:09
Citește mai mult despre: iPhone

Alte articole

Vezi mai mult