Primul local ca la mama acasă. Chelnerul întreabă: când vă luați? Copil nu faceți?

În sfârșit primul local care se laudă că e ca la mama acasă și e realmente autentic. Restaurantul ”ADN” din București are chelneri care se comportă cu clienții exact cum se poartă mamele lor acasă, adică îi întreabă pe toți: ”Dar tu când te măriți, mamă?”, sau ”Tu de ce nu-ți găsești o fată serioasă, că e păcat de tine, n-are cine să-ți calce și ție o cămașă”, în funcție de fiecare client.

La ADN imediat ce intri ești luat în primire de o fată de la recepție, care exact ca o mamă îți spune: ”bine că v-ați gândit să mai dați și pe la mine, că veniți din joi în paști și atunci mai mult că aveți nevoie, nu că v-ați omorî voi cu dragostea pentru mine, mama voastră, chit că v-am crescut și v-am ținut în școală, și cât m-am amărât cu voi când erați bolnavi”, după care vă conduce la o masă.

Aici clienții sunt preluați de chelner, care spune sever: ”Aveți o vârstă mă mamă, e păcat de voi, intelectuali cu facultate. Credeți că mie îmi pică bine când veniți aici și dormiți în odaia bună în păcat, ca păgânii? Un copil când îmi faceți și mie, ca să am măcar o bucurie la vârsta mea, că și cu pensia asta sunt vai de capul meu de amărâtă, dar luați loc, vă aduc o zacuscă la aperitiv? Am ciorbă de perișoare, mă supăr dacă nu mâncați”, spun clienții, impresionați că la ADN chiar e ca la mama acasă, iar pâinea este obligatorie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 aprilie 2023 12:46
Citește mai mult despre: căsătorie chelner copil restaurant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult