Principalii beneficiari ai scăderii TVA. Românii fără canalizare îşi fac upgrade la plasme

Vești bune pentru cei aproape trei milioane de români care nu au apă sau canalizare: de la 1 ianuarie s-a redus TVA-ul de la 24 la 20% ceea ce înseamnă că prețurile la produsele lor preferate vor scădea și ele. Astfel, aceștia vor putea cumpăra televizoare cu plasme de peste un metru diagonala la prețuri sensibil reduse.

În plus abonamentul la internet, și pe fix și pe mobil va fi redus considerabil, pentru că oamenii fără canalizare și cu toaletă în fundul curții preferă internetul de mare viteză, care costă mai mult, ce le permite să se certe pe internet cu verii lor care au apartament la oraș și se hrănesc 100% cu covrigi ca să poată să plătească ratele la bancă.

Reducerea TVA înseamnă și că alte categorii de produse se vor ieftini, cum ar fi iPhone-ul, aspiratorul cu apă, pentru covoarele alea pe care umblă fără să se spele pe picioare, orice produs Allview, GoPro-ul cu care se filmează când merg cu căruța sau dau la sapă, casetofonul pe care pune manele de pe youtube, și Mercedesul pe care și-l cumpără popa din sat pe banii lor, la care contribuie ca animalele crezând că în felul ăsta o să-i iubească Dumnezeu mai mult ca pe alți retardați.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 ianuarie 2016 11:05
Citește mai mult despre: plasma tarani TVA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult