Prinsă că a testat gaze de eşapament pe oameni, Volkswagen îl concediază pe Mengele Jr., şeful de la Cercetare

Loviţi în plin de scandalul experimentelor pe oameni, cei de la Volkswagen au decis să facă curat! Într-o conferinţă de presă blitz, CEO-ul Rommel Guderian a declarat că va restructura complet compania, aplicând în cazul unor angajaţi chiar şi soluţia finală – concedierea.

Printre victime se numără inclusiv Josef Mengele jr., şeful departamentului de cercetare, acuzat că auzise de testele pe oameni, dar nu făcuse nimic pentru a le opri.

“Dacă dorim să asigurăm spaţiu vital pentru un brand de maşini care să dăinuie 1000 de ani, nu trebuie să permitem asemenea stângăcii, Herr Mengele”, a glumit şeful companiei. La conferinţa de presă, care a avut loc într-un castel din Alpi, au fost invitaţi peste 150 de jurnalişti, dar şi reprezentanţi ai mărcilor auto inferioare, franţuzeşti.

Fiul unui medic argentinian acuzat şi el, în trecut, de simpatii naziste, Josef Mengele jr. a condus cu o mână de fier departamentul Forschung & Ausrottung (cercetare şi dezvoltare) timp de mai bine de 30 de ani, potrivit CV-ului său de pe Linkedin. În urma scandalului noxelor din 2016, acesta a fost mutat disciplinar într-o intersecţie din Wolfsburg, unde a coordonat timp de câteva săptămâni un studiu de impact-surpriză pe trecerea de pietoni.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
30 ianuarie 2018 14:38
Citește mai mult despre: cercetare gaze Mengele noxe Volkswagen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult