Veşti bune pentru viitorii absolvenţi de liceu! Deşi abia fusese introdusă, Ministerul Educaţiei a decis să elimine din examenul de Bacalaureat proba de băgat bila în gaura rotundă, aşa-numitul "test bilă" care risca să le dea de furcă multor elevi în vara lui 2019.

bacalaureat_2019_bila_gaura.jpg
"Am încercat mai multe variante pentru testul-bilă, inclusiv furnizarea unei bile mai mici, care să poată intra şi în gaura pătrată. Am luat în calcul să le permitem elevilor să ungă bila cu unt, dar ar fi fost discriminatoriu, pentru că nu toţi copiii îşi permit unt. Până la urmă am decis să renunţăm la această probă şi s-o înlocuim cu ceva mai simplu", a precizat ministrul Educaţiei, oh doamne, ştiaţi că Rovana Plumb e ministrul educaţiei?

Dacă Ministerul nu va găsi ceva mai uşor decât băgatul bilei în gaură, sesiunea vară 2019 a Bacalaureatului ar putea fi prima fără probe, iar punctajul se va acorda pe baza răspunsului la întrebarea "Te fac o diplomă bosulică?", au transmis surse oficiale.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 01.11.2018 18:37 Social

National Cinematografic