Problema de la ApaNova se extinde. Acum şi benzina de la OMV miroase a clor

Nu ştim ce aditivi bagă ei în benzina de 95, dar miroase puternic a clor! E părerea exprimată azi de mii de clienţi OMV, care au simţit că benzina de la pompă are un iz bizar. “Nu e mirosul ăla plăcut de octani, de care nu te mai saturi. Altădată stăteam cu nasul lângă buşonul rezervorului şi aveam nişte trăiri foarte plăcute până făceam plinul. Acum era o duhoare de clor”, spune un bucureştean.

Clienţii spun că probabil de la clor maşina începe să dea rateuri şi merge înecată, dar sunt contrazişi de Otto von Proffit, directorul OMV, care spune că oamenii pot să bage liniştiţi benzină, pentru că în ea nu se mai bagă apă din Argeş, ci din Dâmboviţa: “Suntem profesionişti, nu ne jucăm”, declară şeful OMV.

Clienţii recunosc că nu au ce face în aceste condiţii. “Unde să te duci? La Lukoil? Ăia bagă plutoniu în motorină”, spune resemnat Marian, din Bucureşti. Alţi clienţi au găsit diverse trucuri să scape de benzina cu apă cu clor: “Totul e să laşi pompa să curgă pe jos vreo 5-6 litri, până începe să vină curată. Pierzi 30 de lei, dar economiseşti o avere cu injectoarele şi pompa”, explică nea Jan, mecanic auto.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
31 ianuarie 2019 14:55
Citește mai mult despre: benzina OMV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult